Sandnes kommer på søndag, kommer du også? – Follo

Sandnes kommer på søndag, kommer du også?

5. seriekamp for Follo blir mot Sandnes i Stil Arena.

Sandnes har spilt 3 kamper og står uten poeng så langt. Men den statistikken forteller ikke hele bildet. Faktisk har Sandnes spilte 5 av 6 omganger helt jevnt med motstanderen. 1.kamp endte med et 6-målstap hjemme mot Nøtterøy, men laget holdt Nøtterøy til uavgjort i 2.omgang. Etter det ble det blitt to knepne tap, først 24-26 borte mot Herulf (uavgjort ved pause) og nå sist 28-29 hjemme mot nabo Stavanger (1-måls ledelse ved pause). Follo på sin side har full pott etter 4 kamper, og henger med i tetstriden. Laget har i tur og orden slått Kristiansand, Charlottenlund, Oslo Studentene og nå sist Vikhammer.

Vi håper publikum fortsetter trenden fra OSI kampen hvor de ga godt med liv fra seg! Så skal vi gjøre alt vi kan for å fortsette stigningen i spillet.

Mats Julius Haakenstad

Follo Media har tatt en prat med Dalibor Sedjak og Mats Julius Haakenstad før kampen. Dalibor, jeg regner med du ikke er helt fornøyd med seriestarten så langt, 3 kamper og 0 poeng. Har det vært mye stang ut? – Vet ikke helt om vi skal kalle det stang ut, men vi har ikke vært gode nok til å ta vare på mulighetene vi har hatt til nå.

Hva må dere eventuelt «rette på» fremover? – Vi må forbedre forsvarsspillet, målvaktspillet og gjøre færre tekniske feil spesielt i 2.omgang.

Hva tenker du foran kampen mot Follo? – En kamp hvor hjemmelaget er storfavoritt og der vi har alt å vinne, som jeg håper resulterer i at gutta slipper ned skuldrene og viser hva som virkelig bor i de.

Har dere fullt lag på søndag? – Vi sliter med en del ulike skader så jeg tviler vi stiller fullt, men det er litt tidlig å si det sikkert.

Noe annet du vil tillegge, Dalibor? – God kamp!

Mats Julius, Follo er ubeseiret i serien så langt – nå venter et ungt og kvikt Sandnes lag i poengnød, Hva vet du om årets Sandnes utgave? – Sandnes har ett ungt lag med mange spillere født i 2000 og 2001. Jeg syns de spiller fin håndball og har nok fått litt dårlig betalt i de kampene de har spilt til nå. Tror de vil plukke mer poeng etter hvert i sesongen. Og så har de en ringrev i Sedjak på benken.

Har dere alle aktuelle spilleklare – eller er noen fortsatt usikre eller ute med skade? – Erlend Tytingvåg er mest sannsynlig tilbake ellers likt som tidligere.

Med 4 fine seire i serien er det lett å slippe seg noen hakk ned. Hva gjør dere nå for å holde fokus og ikke gå fella med å undervurdere Sandnes på søndag? – Vi jobber veldig med oppgavene vi har og vårt spill. Der har vi masse å forbedre og ting som må spilles inn. Er jo alltid en utfordring å være mentalt klar til alle kamper men syns vi har kommet oss godt i gang i de to siste kampene etter vi startet litt rufsete mot Charlottenlund.