Det er klart for hjemmekamp igjen, og selvsagt går vi for poeng.


Vi har vist at vi er gode på hjemmebane, og ønsker å fortsette å vise oss frem for hjemmepublikummet vårt! Nå håper vi også at publikum kommer til hallen for å støtte oss.


Vi møter Runar Sandefjord og tidligere Follo-spiller Espen Røhmer. Runar Sandefjord overrasket de fleste forrige sesong, da de rykket opp og kom på en 4.plass etter endt seriespill.


Etter 5 kamper spilt står Runar nå med 4 poeng, med seier mot Nærbø og en knepen seier mot BSK. De har også gått på noen knepne tap, sist i NM mot Halden, og de trolig ute etter revansje og en seier nå.


Bortelaget har Eirik Hybertsen på kanten, som stakk av med posisjonen på månedens lag i september. Forsvarskjempen Kenny Ekman, som gikk fra ØIF Arendal til Runar denne sesongen. Joachim Christensen i målet, og selvfølgelig vår tidligere kaptein Espen Røhmer. Follo-publikum vil også få gjensyn med Tobias Glemming og Mihael Gorsenek som tidligere har spilt for Follo HK.

Vi har planer om reise oss etter sist kamp borte mot Halden, og heller ta med oss den gode følelsen fra hjemmekampen mot FyllingenBergen. Det kan bli en jevn og spennende kamp på søndag, og vi skal kjempe for beholde poengene hjemme i Stil Arena. Ser vi deg der?