Follo HK-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Follo

Follo HK-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > ForhåndsomtaleSpenningen stiger i Rema 1000-ligaen!

Både i topp og bunn er det jevnt. Den håndballinteresserte har sikkert merket seg Runars fokus på onsdagens kamp mot Follo HK. «Omkampen» er å regne som en «4-poengskamp» og et Kinderegg.

Vinneren får «revansj», innbyrdes overtak og ikke minst et poengmessig forsprang. Det trenger begge lag. Runar ligger på kvalik-plassen med 6 poeng på 11 kamper. Follo på 11.plass har like mange poeng på like mange kamper.

Follo HK trener Tomsen Helland Markegård oppsummerer status for Follo: «Etter kampen mot Bækkelaget hvor vi dessverre ikke kommer opp på nivå i noen av spillets faser, er det en gjeng som vil vise seg fra en helt annen side. Omkampen mot Runar er en kamp mellom to lag i ganske lik situasjon. Det blir en beintøff kamp om poengene og to lag som kommer til å krige i 60 minutter. For vår del handler det om å finne riktig tenningsnivå og virkelig stå opp for hverandre»

«Guttene har ristet av seg skuffelsen fra søndag og har startet jobben med å bli klar til ny kamp på onsdag! Vi skal være klar, og så håper jeg av hele mitt Follohjerte at folk skjønner hvor mye energi deres støtte fra tribunen gir oss!»

Altså et løfte om å kjempe sammen fra første ball – og stå løpet ut – og en klar oppfordring til håndball folk i Follo-regionen – komme støtt laget ditt til seier! Det gjenstår det å se – kom å se – hvem som tar med seg Kinderegget hjem.

Kampstart onsdag 19.00 i Stil Arena. hjemmekamp igjen, og selvsagt går vi for poeng.