Follo HK-Kristiansand Topphåndball, NM Senior Menn 1920 > Forhåndsomtale – Follo

Follo HK-Kristiansand Topphåndball, NM Senior Menn 1920 > Forhåndsomtale

Follo HK – på vei mot Spektrum.

Neste hinder på veien mot Spektrum er 1.divisjonslaget Kristiansand Topphåndball. Laget rykket opp foran denne sesongen og ligger på 4.plass så langt med to seire på tre kamper.

Laget er kraftig forsterket med flere meriterte spillere siden opprykket og overrasket Håndball-Norge med en 30-29 seier over Rema 1000- ligalaget Nærbø i forrige cup-runde. Da ledet de hele 17-12 ved pause. Follo HK bør nok se opp for spillere som Köpp, Johannessen, Christiansen og Schultz Hansen, som stod for 22 av målene i den kampen.

Follo HK på sin side har spilt tre kamper i Rema 1000 ligaen og fått kjent på nivået. Laget har klart seg bra i lange perioder i av bortekampene, selv om sluttresultatene viser klare tap. Hjemmekampen mot Bækkelaget Håndball Elite viste at Follo HK har mange gode kvaliteter i laget, og den kampen kunne likegodt endt med to poeng til Follo HK.

I forrige cup runde fikk Follo HK som forventet en grei gjennomkjøring med 39-18 borte mot Alta IF. Nå møter Follo HK langt bedre motstand – men har gode muligheter for videre avansement i cupen. Møt opp og støtt Follo HK i kampen om kvartfinale i NM.

Kampen spilles onsdag 25.sep 18.00 i Stil Arena.

Husk at sesongkort ikke gjelder på NM kamper. Billetter kjøper du her eller via FolloHK-Appen