Follo HK-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Follo

Follo HK-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Follo står fortsatt med ett poeng så langt, etter uavgjort mot Bækkelaget. Forrige seriekamp møtte vi ØIF Arendal på bortebane, og hadde en god periode i 1.omgang og hentet opp hele 6 mål. Vi viste en god figur, og har planer om å ta med oss dette videre. Etter cup-tapet mot 1.divisjonslaget Kristiansand fikk vi kjenne på hvor fort ting kan svinge, og hvor variable man kan være i prestasjonene sine.

Østlandets Blad skrev tidligere denne uken at FyllingenBergen-trener Andreas Gjeitrem ikke hadde kjennskap til noen andre på laget enn danskene Martin og Asbjørn. Like fullt har Henrik Ruud, som er en del av trenerteamet, ganske god kontroll på yngre talenter. Hovedtreneren trekker likevel frem at Follospillerne ser gode ut.


FyllingenBergen kommer fra 2 kamper mot ØIF Arendal (serien og cupen), hvor de tar full pott! I serien har de dog hatt en noe variabel prestasjon, med litt for mange og lange perioder som er dårlige. For vår del håper vi å kunne utnytte dette, og selv reise oss fra den dårlige kampen vi leverte i Stil Arena forrige uke.


Det er noen vi skal se ekstra opp for hos Fyllingen. Tord Vårdal har levert noen gode kamper, sammen med innhopp fra Jan Stankiewicz bak i målet. Og både Sindre Aho og Inge Aas Eriksen har fått i gang skuddarmen denne sesongen. I tillegg må vi også se opp for det mye omtalte 7- mot-6 angrepet bergenserne liker å dra i gang.

18:00 i Stil Arena – Vi sees!