Follo HK-Fold-St.Hallvard, REMA 1000-ligaen Menn 1920 > Forhåndsomtale – Follo

Follo HK-Fold-St.Hallvard, REMA 1000-ligaen Menn 1920 > Forhåndsomtale

Det gikk ikke helt som planlagt i Sandefjord, etter en god start for Follo tok vikingene fra Runar over og sikret en klar seier.

Men Follo HK har fortsatt mye å spille for i Rema 1000-ligaen.

Det gjenstår hele 10 poeng å kjempe om – første mulighet kommer på søndag – 4.kamp i februar. Follo møter Fold St.Hallvard i Stil Arena.

Med to nye poeng har Follo fire i februar og vil med det bare være ett poeng bak Runar på kvalik-plassen (vel og merke dersom Runar ikke overrasker og tar poeng mot medaljekandidat ØIF Arendal). Men for å lykkes på søndag MÅ Follo gutta fremstå på en helt annen måte enn mot Runar.

Dette sier Follo HK lagleder Tomsen Helland Markegård før kampen: «Etter at vi fikk en skikkelig leksjon av Runar på søndag er vi klar for ny hjemmekamp i STIL Arena. Fold St.Hallvard er et lag som kjemper og kriger i alle kamper. De henger med i de fleste kampene, men er avhengige av at Hedin guttene leverer. I bortekampen hadde vi god kontroll selv om vi holdt på å kaste det bort mot slutten. Etter en uke med håndballskole og trening skal vi gå inn i denne kampen med mål om å nyte spill i Rem 1000-ligaen. Vi skal være stolte av å spille i Follo HK og det skal kriges og sloss for to nye poeng!»

Follo HK trenger virkelig støtte fra et entusiastisk hjemmepublikum i denne viktige kampen – bli med å gjør en forskjell – gi gutta litt ekstra energi i kampen for å henge med i Rema 1000-ligaen.