Follo HK-Elverum, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Follo

Follo HK-Elverum, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

«There is hope in a hanging snore»

… fritt etter RBK legende Nils Arne Eggen …

Etter helgens Rema 1000-liga kamper er Follo 2 poeng lengre unna kvallik-plassen – det er de harde fakta.

På de tre siste seriekampene, mot Elverum (H), Drammen (B) og Haslum (H), bør resultatene bli H, B og H for at Follo skal nå den viktige 10.plassen.

Follo HKs trener Tomsen Helland Markegård sier det slik:

«På lørdag venter en skikkelig manndomsprøve! Vi skal opp mot et Elverum som sikrer seriegull om de slår oss. Vi hadde en gylden mulighet til 2 poeng mot Nærbø, men vi har noen kostbare undertall. Generelt har vi vært litt for romantiske i vårt angrepsspill denne sesongen. Kynismen har manglet. Om vi skal ha mulighet for poeng mot lag av Elverums kaliber, trenger vi masse kynisme, smartness og støtte! Vi holder Elverum en omgang i Terningen arena. Dessverre må vi klare oss uten Benjamin denne kampen pga karantene. Men vi skal legge en god plan uten han og så skal vi selge oss dyrt. En feiring av seriegull i STIL Arena skal koste, så vi skal krige og sørge for at det skal gjøre vondt å ta poeng fra oss! Vi håper at folk i Nordre Follo sørger for at Elverum ikke føler seg som hjemme! Taigan kommer, men vi vet hvordan taket i STIL Arena kan løfte seg når dere trykker til! Vi håper at vi kan sende taket til himmels på lørdag!»

Vi sier som Tomsen – Håndballfolk i Nordre Follo og omegn – Bli med å preg Stil Arena på lørdag – Hjelp Follo med å utsette Elverums fortjente Gull-fest, den blir sikkert bedre på hjemmebane, ikke sant Taigan

😎