Follo HK-Drammen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Follo

Follo HK-Drammen, Eliteserien Menn > Kamprapport

Etter en jevn førsteomgang og 12-12 så fikk Drammen en flyging start på andre omgang. Med tre mål på 2:15 var de klart i førersetet – Follo krydret de første minuttene i omgangen med flere tekniske feil, skuddbom og unødvendig 2-minutter.

Eirik Brøste Fossnes kom inn, scoret og lagde straffe

Det sto 15-17 etter 7:30, og neste Follo scoring kom 16:00. Da var stillingen 16-18. Heldigvis storspilte Andreas Björkman Myhr og stolpene resten kampen, og det ga tro på poeng i kveld. Men på andre siden var det også en strålende målvakt. Likevel klarte Follo å utligne til 20-20 – og Kjelling tok time-out på 20:50. Eirik Brøste Fossnes kom inn, scoret og lagde straffe, Sander Smestad kjempet iherdig begge veien og Martin Lysdal Hansen og Jacob L. Aaquist satte viktige scoringer. Begge lag pådro seg 2 min, brant straffe og flere 100% sjanser mot slutten.

Drammen fikk et tomålsovertak 22-20 med 2 min igjen og det så stygg ut for Follo. Men med nok en super-redning av Andreas Bjørkman Myhr og stangskudd på slutten klarte Follo å utligne. Det ble 22-22, og de 423 tilskuerne i Stil Arena var nok fornøyd med et viktig poeng for Follo HK i kveld.

Follo HK målscorere: Jacob L. Aaquist 6 BB – Martin Lysdal Hansen 6 – Sander Smestad 4 – Asbjørn Madsen 3 – Eirik Brøste Fossnes 1 – Hallvard Lunde 1 – Anders Huse 1.

Follo HK uttelings % 49 Follo HK rednings % 39

Follos HKs forsvarssjef Asbjørn Madsen etter uavgjort mot Drammen: – Dette var årets desiderte beste fight