Follo HK-Drammen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Follo

Follo HK-Drammen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Så var vi der igjen. En ny familiefeide venter. Denne gangen er det Aksel Horgen som kommer hjem Stil Arena for å gjøre dagen vanskelig for sine foreldre. Aksel er som kjent sønn til Erik Horgen som er en del av vårt eminente trener team og Styreleder Laila Horgen som styrer Follo-skuta.

Follo HK møter Drammen HK på onsdag kl 1800, Så denne uken er det familien Horgen som vil sitte med den litt merkelige følelsen av å spille mot hverandre. Det er ikke hvem som helst som kommer til Stil Arena. Aksel Horgen kan se tilbake på en knallsesong i 2018/2019. Noe som resulterte i Årets spiller og Årets Høyre ving i Eliteserien. Han har begynt året like sterkt som fjoråret. Aksel snitter på 6,8 mål pr kamp. Men vi regner med at Erik Horgen kjenner DHK godt og at Follo stiller forberedt.

Drammen er et etablert topplag i Rema 1000-ligaen – Follo HK nykommer.

Har Follo sjans? Drammen HK har forsterket laget på de fleste spillerplasser før denne sesongen. Etter en suveren start er laget nå nummer fem på tabellen. Laget berget så vidt to poeng i siste hjemmekamp mot Bækkelaget. Men laget er også videre i Europacupen etter å ha slått ut finske Dicken forrige helg. Skader, blant annet for playmaker Gøran Sørheim, har nok svekket laget noe, men det er mange gode og rutinerte spillere på laget, som Espen Lie Hansen, Joakim Hykkerud, danske Jesper Meinby Pedersen samt tidligere Follo spillere Aksel Horgen og Oskar Olafsson. I tillegg har Drammen nettopp signert den svenske megastjernen Jonas Larholm (211 landskamper), tidligere Sävehof, Barcelona, Aalborg, Pick Szeged og TTH Holsterbro. Kanskje han også dukker opp i Stil Arena…

Follo leverte en strålende førsteomgang mot Elverum sist og ledet ved pause. Den viste at Follo kan matche de beste. Tomsen Helland Markegård har følgende vurderinger før kampen: «Vi kommer fra en tøff bortekamp mot Elverum hvor vi viser litt av hva som bor i laget i 1.omgang. Den 1.omgangen skal vi nå ta med oss inn i kampen mot Drammen. Et Drammen lag som er godt forspent på alle plasser og som har et uttalt mål om å gå til topps. For vår del handler det om å sette et godt forsvar, få i gang målvaktene og være fryktløse fremover på banen. Det er fryktelig jevnt i Rema 1000 ligaen nå og alle tar poeng fra alle. Det ligger nye poeng i potten på onsdag og vi skal gjøre alt vi kan for at alle poengene blir igjen i STIL Arena!»

Det vil skje mye moro under onsdagen kamp. Vi lanseres årets billotteri. Playfinity vil kjøre konkurranser og vi har sponsortreff for våre samarbeidspartnere.

Follo HK trenger din støtte fra tribunen – Vel møtt til kamp onsdag kl 1800 i Stil Arena.

Vi sees i Stil Arena 🙂