Nye poengmuligheter på onsdag – Charlottenlund kommet til Stil Arena – Follo

Nye poengmuligheter på onsdag – Charlottenlund kommet til Stil Arena

Follo leverte årsbeste begge veier og tok en soleklar seier i toppkampen mot KRS i Aquarama. Follo Media har ikke vokabular for å beskrive den prestasjonen – 23-37 sier vel egentlig nok.

Nå gjenstår to kamper før jul og VM-pausen i januar. Først ut er Charlottenlund på onsdag i det som er Follos siste hjemmekamp før jul, og deretter venter Oslo Studentene på bortebane på Kjelsås.

Follo ligger på 2.plass på tabellen med 19 poeng (9-1-2), et poeng bak Nøtterøy som har spilt en kamp mer enn Follo nå.

Charlottenlund har åtte poeng på 11 kamper (4-0-7) og ligger på 9.plass så langt. Seirene har kommet mot Stavanger (+2 borte). Oslo Studentene (+1 borte), Vikhammer (+14 !!! hjemme) og Fold (+9 !!! hjemme). De fire siste kampene har imidlertid ikke gitt poeng.

Follo Media har tatt en prat med Roger Kvannli og Mats Julius Haakenstad før kampen.

Roger, halvveis i serien ligger dere på 9.plass, rett under streken og litt under forventning, om jeg husker riktig fra praten før sesongstart.

Hvordan vil du beskrive sesongen så langt for Charlottenlund? – Vi er egentlig ganske fornøyde så langt i sesongen. Vi har stor tro på at vi kommer til å ta noen flere poeng i siste del av sesongen. Vi bygger et lag for fremtiden, og det tar litt tid. Vi har mange unge spillere so kommer til å ta store steg i nærmeste fremtid.

Nå venter Follo. Hva tenker du om å møte Follo på bortebane rett etter storseieren mot KRS? – Å møte Follo nå passer oss fint. De er store favoritter, men vi kommer til Follo for å gjøre det vi kan for å vinne kampen. Dette er en herlig utfordring for oss.

Har dere fullt lag på onsdag? – Vi kommer til kampen med fullt mannskap. Så får vi se hvordan det går.

Mats, med seieren over KRS er Follo for alvor tilbake i kampen om direkte opprykk til Rema 1000-ligaen.

Hvor viktig er det med to poeng for Follo i onsdagens kamp? -Da KRS var laget som var ett poeng foran oss var det veldig viktig med to poeng – så de ikke fikk en luke. Nå er vi fullt på høyde og har matchballene i egne hender.

Etter en knallkamp mot topplag kan det være lett gå i fellen og tro at poeng mot lavere plasserte lag blir enkle. Holder det med å minne om 1.omgangen i Trondheim eller tar dere også andre grep foran onsdagens match? – Vi håper de aller fleste husker at CSK ikke er noe enkelt lag å spille mot. Med sitt 3-2-1 forsvar og ganske hurtige spill har de vært utfordrende for flere. De startet godt mot oss og ledet med 5 etter litt mer enn 20 minutter. Så kampen mot CSK tar vi absolutt ikke lett på.

Har Follo fullt lag på onsdag? -Vi stiller så fullt vi kan. Ingen mindre skader, kun de lengre skadene som ikke er tilbake.

Noe annet du vil tillegge til slutt. Mats? – Vi gleder oss til ny kamp i Stil arena og håper vi snart kan invitere publikum også når vi er i gang igjen i det nye året! Heia Follo

Follo Media takker for praten, ønsker begge lag god kamp og ser frem til onsdagens kamp i 1.divisjon.