Follo HK-Bækkelaget Håndball Elite, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Follo

Follo HK-Bækkelaget Håndball Elite, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

VELKOMMEN TIL ÅRETS FØRSTE HJEMMEKAMP


Bækkelaget serieåpner på bortebane, vi har allerede en kamp i bena – det skal vi ta utnytte av.


Endelig skal vi spille årets første hjemmekamp, dette har vi gledet oss til lenge. Hallen, banen, tribunene, roll-ups, og kebaben er klar. Det er også vår nye røde løper!


Vi møter et nytt BSK-lag, som har fått inn ett par forsterkninger etter fjorårets sesong. BSK hadde en varierende sesong i fjor, det svingte til tider mye i prestasjonene. Noe som gjorde at de akkurat tok seg videre til sluttspillet, som siste lag innenfor topp 8. Der møtte de Elverum – og Elverum gikk til topps, så veien til Oslolaget var ikke lang. Men mye kan ha skjedd siden den gang.


Vi skal passe oss for skytterne til Bækkelaget, spesielt Emil Midtbl Sundal (som også ble toppscorer i eliteserien forrige sesong), og nykommer Lukas Karsson. I tillegg har de noen raske vinger som vet å tjuvstarte, og målvaktsduoen er heller ikke så verst.


Vi møter god motstand i Bækkelaget, og det kommer til å bli en spennende kamp. Så vi håper å se deg i hallen, til å hjelpe oss og bevise at Follo på hjemmebane; det skal man ikke ta lett på!

Søndag klokken 18:00 – Sees vi?