Ny tøff bortekamp mot Falk Horten på søndag. – Follo

Ny tøff bortekamp mot Falk Horten på søndag.

Falk Horten har spilt syv kamper og har syv poeng. Det har vært jevnt i nesten alle kampene, til sammen har Falk +5 i målforskjell. Tre kamper har endt med seier, en uavgjort og tre med tap. Det gir en 8.plass på tabellen så langt. Det startet veldig bra med hjemmeseire over Herulf (+7) og Viking TIF (+3) og deretter uavgjort borte mot Fold. Deretter ble det tap hjemme mot Kristiansand (-3) og et knepent og debattert 1-målstap borte mot Nøtterøy og så 29-32 mot Sandnes hjemme. Siste runde ga to poeng, 35-33 seier borte mot Stavanger.

Follo er tilbake på direkte opprykksplass (ja, det er altfor tidlig å snakke om opprykk – men tabellen lyver ikke :-)). Laget har også spilt syv kamper og har 5-1-1 statistikk så langt. Follo leverte kanskje årsbeste mot Viking TIF i siste serierunde.

Nå venter Falk Horten og Johnny Jensen i Lystlunden Arena søndag klokken 16.00.

Follo Media har tatt en prat med Johnny Jensen og Mats Julius Haakenstad før kampen.

Johnny, dere spiller jevnt med de fleste men ligger på en beskjeden 8.plass så langt. Det er veldig tett på tabellen, og bare to poeng opp til topp 4 plassering. Hvordan vil du oppsummere seriespillet så langt? – Vi ok fornøyd med det vi har gjort. Det er vel bare Sandnes-kampen vi er kjempe misfornøyd med.

Hva tenker du foran kampen mot Follo? – Follo er favoritter og har spilt mange gode kamper, men vi spiller på hjemmebane så det er gode muligheter for at vi vinner.

Har dere fullt lag på søndag, eller er noen usikre eller ute med skade? – Vi har noen som er skadet – men de skal spille likevel.

Mats, Follo storspilte virkelig på onsdag, er du overrasket? – Vil ikke si overrasket. Vi har vist denne typen spill før men vært i litt kortere perioder. Nå klarer vi å holde intensiteten og dialogen gjennom 2×30. Så er vi veldig fornøyd med resultatet vi får ut av jobben vi legger ned.

Det er en del uventede resultater i serien så langt, klarer Follo å nullstille nå? – Ja. Det er mange som har potensialet til å levere gode kamper og det tror jeg vil fortsette utover sesongen. Så vil det bli viktige å kunne holde stabiliteten oppe. Det er laget som kommer til å gjøre det best. Vi holder fokuset på neste motstander og tar kun med oss det positive fra sist kamp.

Nå venter Falk Horten, hva tenker du om den bortematchen? – Falk viser seg som ett lag som kjemper mot alle. De har ett tøft forsvar og flere fysiske spillere. Det vil bli en ny tøff bortekamp på søndag.

Det var mange Follo spillere på «bakre benk» i Stil Arena onsdag, er det noe nytt på den fronten? – Dessverre en del skader for øyeblikket. Er ingen som er sikkert tilbake derfra enda. Magnus Ramos er nok den nærmeste å bli klar igjen.

Noe annet du vil tillegge, Mats? – Vil si takk til Follopublikumet som tok turen onsdag kveld og skapte en fin ramme rundt kampen. Vi er veldig glade i å ha en så fin gjeng som jobber i klubben med arrangement og publikum som bidrar på hver eneste kamp. Heia Follo!

Follo Media takker for praten, ønsker begge lag god kamp og ser frem til en spennende kamp på søndag.