Elverum-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Follo

Elverum-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Elverum – Follo HK. En helt normal kamp for gutta. Men en veldig spesiell kamp for undertegnede.

Onsdag setter gutta seg på bussen til de dype skoger for å møte Champions League-laget Elverum. Elverum spiller for tiden to kamper i uken og det tette kampprogrammet kan tale til Follo HKs fordel. Men vi skal huske at EHH har to første-rekker som rullerer på spilletiden.

Med på laget finnes det tre Follo-gutter, og det er dette som gjør kampen spesiell.

Alexander Ørjevik Westby har tidligere spilt mot Follo HK i cupen for BHK. Men skal nå møte Follo HK i Rema 1000-ligaen for Elverum.

Jonas Burud står uten kamper mot Follo HK, og ser nok frem til å møte de rødkledde i Terningen Arena.

Thomas Solstad har spilt håndball med de fleste i dagens Follo-tropp. Og jeg regner med at Thomas tenker dette blir en kamp like viktig som alle andre kamper. Men for meg som tidligere trener, og viktigst av alt, Pappa, så blir dette veldig rart. Jeg heier jo på Follo HK. Samtidig skal jeg være så ærlig å si at jeg heier på Elverum. Jeg håper og tror at laget fra de dype skogene blir seriemestere i år, og jeg storkoser meg når jeg ser Elverum spille.

Jeg har tusen følelser i løpet av en kamp. Om jeg står på sidelinjen og ser Follo HK eller om jeg sitter på tribunen og ser på Elverum. På onsdag er jeg nok er nervevrak. To poeng er ekstremt viktig for Follo HK. Vi har jobbet mot en felles mål i Follo. Vi skal etablere et topplag innen få år. Vi er foran skjema. Vi har startet bra i vårt comeback til Eliten og selvsagt er det mulig å ta poeng mot Elverum.

Hvilke farger skal jeg stille med på onsdag? Dette må jo bli rart.

PS: Jeg var på plass i Halden for å se NM-semifinalen til Elverum. Og i det jeg stolt går ned for å gratulere Thomas med finaleplass ser jeg at Follo G20, som har ligget under hele veien leder sin semifinale mot Sandefjord. Det blir julaften og nyttårsaften på en gang i Oslo Spektrum 29.12.2019. Da blir det lett å være meg.

Tor Solstad – Follo Media.