Drammen-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Follo

Drammen-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Follo HK har kniven på strupen …

Men «There is fortsatt hope in a hanging snore» … fritt etter RBK legende Nils Arne Eggen …

Follo gjentok «dr Jekyll & mr Hyde»-forestillingen fra bortekampen mot Elverum – og da endte hjemmekampen med 3-målstap og SerieGULL til Elverum.

Gratulerer til Elverum og Taiga’n

Men Runar tapte også – så Follo HK kan fortsatt klare kvallik-plassen – det er de harde fakta.

På de to siste seriekampene, onsdag mot Drammen (B) og søndag Haslum (H), MÅ resultatene bli B og H – SAMT at Runar må tape sine to siste kamper. Det er slett ikke usannsynlig … og da havner Follo HK på den viktige 10.plassen.

Follo HKs lagleder Tomsen Helland Markegård sier det slik:

«Oppskriften for Rema 1000-ligaspill neste sesong er ganske enkel. Vi trenger fire poeng på de to siste kampene samtidig som Runar taper sine to siste.
Større mirakler har skjedd tidligere og vi skal ikke glemme at Runar tapte bortekampen mot Fold.
For vår del er det et medaljejagende Drammen som er først ut. Drammen har sett bedre ut i det siste, men er også et lag som står ganske godt til oss.
I det omvendte oppgjøret fikk vi med oss poeng, og det er absolutt mulig å vinne i Drammenshallen. Men for å klare det må vi fortsette der vi slapp i 2.omgangen mot Elverum.
Drammen har en bred stall og har mye å spille på. De har et angrepsspill med mange varianter, så vi skal forberede oss godt og ha både plan a,b, c og d klar.
Og så må vi være klar fra start, holde de dårlige periodene nede slik at Drammen ikke får løpt på oss, så skal vi ha fine muligheter til to poeng og fortsatt være med i kampen om 10.plassen som gir kvalik.»

Vi minner om Willi Railos visdomsord fra 1983 – nå gjelder det virkelig å være «Best når det gjelder».

Kom igjen Follo

https://www.facebook.com/events/178135910281050/