Bækkelaget Håndball Elite-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Follo

Bækkelaget Håndball Elite-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Follo HK møter Bækkelaget i kveldens kamp i Rema 1000-ligaen. Ut fra tabellen (Bækkelaget nr 5 med 13 poeng, Follo under streken på 11.plass med 6 poeng) er ikke Follo akkurat favoritt på bortebane. Men i seriepremieren ble det poengdeling 24-24 i Stil Arena.

På hjemmebane har Bækkelaget fire seire på seks kamper, men statistikken viser også at laget har fire poeng på de siste fem kampene. Follo på sin side har levert ujevne prestasjoner og står med tre poeng på de siste fem kampene.

Etter syv kamper utestengelse er Benjamin Hallgren spilleklar igjen. Det blir spennende å se om han kan være den jokeren Follo trenger i ermet for å ta poeng med hjem i kveld.

Follo HK trener Tomsen Helland Markegård har følgende tanker før kveldens kamp: «Kveldens kamp er starten på et tett kampprogram for oss. Sist vi møtte Bækkelaget tok vi vårt første poeng i Rema 1000 ligaen etter scoring sekunder før slutt. Det skuddet tok Sander Smestad, med knekt nese ofret han alt for laget. For å hente nye poeng er vi avhengig av at alle er villige til å ofre alt. Bækkelaget har fått en kjempestart på sesongen og Lukas Karlsson, Emil Sundal og Nikolai Wiig har vært solide. Benjamin Hallgren er tilbake for oss etter karantenen og vil gi oss mer fart og duellspill. Vi har forberedt oss godt og gleder oss til en ny og tøff kamp! Og så håper vi folk tar den korte turen til Nordstrand Arena for å hjelpe oss i kampen om 2 poeng!»

Møt opp og følg Follo i kveldens lokaloppgjør kl 18.00 i Nordstrand Arena.

Ikke helt tilfeldig er det to lokale gutter som fronter BSKs plakat til kampen. Vi ser frem til å møte Roald Lien og Sander Rogne Myklebust til kamp i Nordstrand Arena.
Neste hjemmekamp – Onsdag 11.12.2019 – 19:00 i Stil Arena