Follo – Kolbotn G-18 A-sluttspill (6-14) 18-22 – Follo
Stian Haug, Follo HK

Follo – Kolbotn G-18 A-sluttspill (6-14) 18-22

Dette var Follo`s andre kamp i A sluttspillet, og her stilte vi med et sterkt redusert mannskap ifht torsdagens kamp mot BSK/NIF.

Follo fikk her hjelp av 3 stk Siggerud G-96 spillere som dagen før hadde gjennomført 2 kamper i Bring serien, en stor takk til gutta for at dere stilte opp for oss i denne kampen.

Follo kom godt i gang og de første 12-13 min av første omgang var jevnspilt før det stoppet opp for Follo og gjestene seig ifra fra det 15 min og frem til pause.

Andre omgang startet også godt og gutta knappet inn på gjestenes ledelse minutt for minutt.

Vi var kun to mål bak når det er 8 min igjen av kampen, men her blir vi offer for at vi har mange unge spillere på banen.

Disse var med i kvelden kamp: Adrian, Kristoffer 3, Stian 5, Petter 2, Sebastian 3, Benjamin 1, Tomas 2, Mathias2, Mats, Marius

Slideshow med masse bilder ligger i bildegalleriet.