Follo HK – St.Hallvard 31-22 – Follo

Follo HK – St.Hallvard 31-22

Follo HK fikk en grei gjennomkjøring mot ungt St.Hallvard! Det ble til slutt 31-22 til Follo HK (16-9 pause) på 2*25 min.

Follo HK ønsket å samspille store deler av 1.sekseren fra start i kampen mot de nyopprykkede fra Buskerud. St.Hallvard hadde en helt annen plan for matchen.

1.omgangen var Follo HKs beste med godt forsvar og Andreas parat i mål. Ikke feil å fremheve Asbjørn nok en gang – han leverte tøffe taklinger, snappet innspill og fremprovoserte tekniske feil også i kveld.

Asbjørn Madsen folkens!!!

Follo HK fremviste god bredde i spillet med 8 kantmål på 8 skudd, herav 4 for Dag og 3 for Huse.

Anders Huse

Jacob, Smestad og Benny truet og scoret fra backplass og Asbjørn hadde 100 % fra linja. Dessverre fikk Bjørnar en smell og måtte forlate banen med skuldersmerter… 2.omgang rullerte Follo HK mer på mannskapet og omgangen ble mer målrik. Tyting kom inn og hadde flere kvalifiserte redninger men fikk mindre hjelp av forsvaret. Jacob, Smestad og Benny fortsatte å mikse prikkskyting med assister – St.Hallvard klarte ikke stoppe denne trioen.

Benjamin Hallgren

Tobias holdt god fart og flyt i ballen og bidro med flere assist. Schønfeldt kom inn og bidro som vanlig med flere brudd og kontante taklinger i forsvar. St.Hallvard tok litt innpå underveis, men seieren var ikke truet og de siste 5 min økte Follo trykket igjen og vant den perioden 4-1. En grei gjennomkjøring for Follo HK – St. Hallvard har mye mer å gå på. Det blir nok mer spennende for publikum i morgendagens match mot det Allsvensvenske laget IFK Ystad. Den kampen spilles kl 1500 i STIL Arena.