Follo HK-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Follo er ikke favoritt mot Kolstad …

Det er vel en ganske trygg påstand når serielederen møter nr 11.

Kolstad har imponert de fleste så langt og har samlet 19 poeng på 12 kamper , et mer enn Elverum med en kamp mer spilt. Follo står med 6 poeng, rett foran Fold og rett bak Fyllingen.

Kampen skal likevel spilles – og Follo har – til tross for klare tap de siste to kampene – til tider vist meget bra spill både forsvarsmessig og i angrep. Follo har spilt to riktig gode omganger elitehåndball, 2. omgang mot Bækkelaget (likt) og 1. omgang mot Runar (-1). Skal Follo overraske og ta poeng mot Kolstad, trenger laget åpenbart to gode omganger i samme kamp.

Follo trenger også fordelen av hjemmebane og støtte av Follo-patrioter – det var veldig god stemning i Stil Arena i 1.omgang mot Runar. Med slik støtte vokser gutta et par centimeter og selvtilliten stiger.

Follo trener Tomsen Helland Markegård kommer med følgende visdomsord før kampen: «Vi møter et Kolstad lag som virkelig har jobbet godt over tid. Tilskuersnitt på over 2000 og topper tabellen. Kolstad var vårt første møte med Rema 1000-ligaen og vi fikk virkelig kjenne på det. Vi hang virkelig med i 20 minutter og jeg tror vi fikk Gommo til å svette litt. Dessverre for oss endte det med en knekt nese, en hjernerystelse og en ankel på størrelse med et veltrent lår. Når vi nå går til kamp har vi hatt en god fysisk økt, en solid håndballøkt med bra punch og en god prat om hva som kreves. Vi kan nå senke skuldrene litt, for ingen forventer at vi skal slå Kolstad, men vi har troen på at vi skal heve oss og levere en god kamp. Hvis vi klarer å holde energien fra første omgang mot Runar på onsdag, skal vi bite godt fra oss! Kampen er kl 16:00 noe som gir gode muligheter for masse folk! Vi skal krige i 60 minutter!»

Kom å støtt Follo mot Kolstad lørdag kl 16.00 i Stil Arena!