Follo HK-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Follo

Follo HK-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport

Fortjent 2-poenger til Follo HK!

Etter at Follo HK Damer tok sin første 2-poenger mot Gjerpen «kunne» Follo HK ikke være noe dårligere … Og det startet bra i Stil Arena. Follo-gutta hadde bestemt seg for å ta ordentlig tak bakover, Asbjørn Madsen gikk foran og hadde stålkontroll i midten.

Follo-gutta laget hele 14 frikast i første omgang, og det gjorde det vanskelig å flyt i spillet for FyllingenBergen. Og nærmest «som vanlig» var Andreas Björkman Myhr på godt spelhumör. Det var jevnt lenge i 1.omgang, 2-2 etter 5 min, 4-4 etter 10 min og 5-4 til Follo etter 15 min. Først etter 15 min løsnet det for Follo fremover etter uvanlig mange tekniske feil i starten.

Follo vant den neste 10 min perioden 8-6, før det ble svært amper stemning og håndgemeng som resulterte i to røde og ett blått kort. Langene fulgte hverandre frem mot pause og fortjent 15-12 til Follo HK.

2.omgang begynte best for FyllingenBergen og da klokken viste 7:23 var de bare ett mål bak, 16-17. Rett etterpå fikk FyllingenBergen sitt andre røde kort etter munnbruk. Follo kom til hektene og økte ledelsen til 22-17 da FyllingenBergen tok sin tredje time-out 12.55. Deretter la de om forsvaret fra 5-1 til 4-2. Det var ingen umiddelbar suksess, og Follo økte til 26-19 etter 20 min. I denne perioden var Jacob L. Aaquist svært sentral med mange viktige scoringer. De siste 10 min var preget av tut-og kjør håndball som FyllingenBergen kom best ut av. Etter 60 min viste tavla 30-26 til Follo HK.

Det var særdeles god stemning og mange lettede fjes å se blant hjemmesupporterne i Stil Arena.

Kveldens målscorere for Follo HK: Jacob L. Aaquist 9, Sander Smestad 5, Anders Huse 5, Tobias Skonnord Hansen 3, Dag Hafsengen Olsen 3, Benjamin Hallgren 2, Asbjørn Madsen 1, Victor Sprus Helsinghof 1, Halvard Lunde 1

BB Follo HK – Jacob L. Aaquist / Fyllingen – Sindre Aho

Statistikken bekreftet at kampen stort sett var bra gjennomført av Follo HK: Lagets uttellingsprosent: 71 Antall tekniske feil: 14 Antall frikast i forsvar: 24 Antall ballerobringer i forsvar: 9 Målvaktens redningsprosent: 40

Nå venter Halden Topphåndball i neste Rema 1000-liga kamp. Den spilles onsdag 9.oktober i Halden.

Neste hjemmekamp spilles i Stil Arena 20 Oktober kl. 18:00