ØIF Arendal Elite-Follo HK, Eliteserien Menn > Kamprapport – Follo

ØIF Arendal Elite-Follo HK, Eliteserien Menn > Kamprapport

God prestasjon tross tap

Follogutta visste at det kom til å bli en tøff match i Sør Amfi, og lå tidlig bak i kampen. Allerede etter 12 minutter hadde ØIF lagt lista, og sto med en ledelse på 9-3.
Vi slet både fremover og bakover, og Martin ble simpelthen nødt til å ta en timeout for å få orden i rekkene. – Og det funket! Etter en omstilling i forsvaret og litt bytter i angrep var det et helt annet lag som sto på banen. Forsvaret begynte å sitte, og ØIF slet med å finne rommene mellom de hvit-kledde. Bakover kom redningene fra Björkman Myhr, og fremover kom Tobias Skonnord Hansen rett gjennom forsvaret og mot mål. 20 fantastiske minutter med ren spenning, hvor ØIF mister taket de hadde på kampen, og vi kjemper oss opp til 14-14 til pause.

Til tross for at vi til tider har god kontroll i kampen, viser ØIF Arendal større erfaring i andre omgang, og straffer oss hardt i feilene vi gjør. Dessverre har vi heller ikke marginene på vår side, da en haug med skudd også går stang ut. Vi klarer å hente opp en 6 måls ledelse i første omgang, men da det skjer igjen i andre omgang klarer vi ikke å hente den opp, – og ØIF får løpt inn noen raske mål på tampen av kampen.

Tross tap viser vi oss fra en veldig god side, og tar med oss en god prestasjon videre. Vi gleder oss til fortsettelsen – neste: Kristiansand i cupen.