G18; Slo Haslum borte

Unggutta fortsetter og imponere i Follodrakta.
Idag var det en vanskelig bortekamp mot Haslum som var på agendaen og de er alltid tøffe og vanskelige.

Unggutta startet litt tregt og Haslum var oppe i en 3 måls ledelse før de våknet ordentlig.
12 minutter ut i 1.omg stod det 7-7 og forsvaret satt som det skulle og bakerst stod Adrian bra.
Til pause stod det 9-14 til Follogutta, hvilket betyr at Haslum kun scoret 2 mål de siste 13 min av 1.omg  ! Strålende forsvars-/keeperspill av unggutta.

I 2.omg datt Follogutta litt ned i intensitet og aggresivitet men holdt allikevel Haslum bak seg gjennom hele omgangen og vant kampen med 5 mål – 21-26.

Skal man sette fingeren på noe, må det være for mange bom – 25 og at antall redninger kunne vært flere – 13.

Trener Per-Martin var fornøyd med seieren og 2 poeng og ba de nullstille seg til søndagens kamp mot BSK.