Skjærgårdslekene – Follo

Skjærgårdslekene

Skjærgårdslekenes første kamp er gjennomført. Det ble tap mot medalje kandidaten Runar 28-25.

Follo startet kampen bra, hadde høyt tempo, fine kombinasjoner, godt samarbeid med Gorensek på streken og Bjørn Olav vartet opp med flere kvalitetsredninger bakerst.
Vi var på det meste oppe i fire måls ledelse i første omgang. Det jevnet seg utover i omgangen og Runar utnyttet våre tekniske feil og bomskudd med skarpe kontringer og ankomstspill det luktet svidd av !!
Runar tar igjen ledelsen og går sågar forbi oss og leder 14-12 til pause. Gorensek putta på 5 goaler i første omgang.

Andre omgangen bølger frem og tilbake, ikke like mange redninger som i første, bomskudd og noen tekniske feil gjør at Runar en stund er oppe i 5-6 måls ledelse. Vi gjør noen gode bytter og blant annet Alex kommer inn og putter på to fine fra kanten. Alt i alt en grei gjennomført kamp, hvor vi i perioder viser fin håndball. Plukker vi vekk for mange tekniske feil, noen enkle mål bakover og kaster ballen mellom stengene blir dette bra.

Den lokale utsendte juryen velger å plukke frem krigeren Gorensek, skytteren Gabrielsen og keeper Raasok som går videre til neste runde i Norske talenter.

Daniel

Gutter 18:

Follo-Oppsal

Fredag kveld gikk Follo G-18 sin første kamp i årets Skjærgårdsleker, det var en spendt spillergruppe som entret banen. Dette var laget første kamp sammen, med mange nye spillere og mange som ønsket å vise seg frem. Kampen styrer vi fra start til slutt men det mangler fortsatt en del på å finne det riktige samspillet og det å sette 100% sjansene alene med målvakt. Det vi tar med oss fra denne kampene er også flere gode enkeltprestasjoner og løpsstyrken innad i laget, vi gleder oss virkelig til fortsettelsen med dette spennende laget.

Laget: Simen, Adrian, Stian, Sebastian 1, Kristoffer 4, Halvard 1, Stein Olav 3, Andreas SM, Tobias 3, Benjamin, Stefan, Håvard O, Andreas B 1, Tomas 1, Petter, Sander 4.