Spenning til siste sekund – Follo

Spenning til siste sekund

Det går mot en thrilleravslutning i Postenligaens siste runde på onsdag. Follo Håndball kan fortsatt bli nr. 8 og klare for sluttspill, men de kan også bli nr. 10 og spille kvalik om plass i Postenligaen neste år. Follo kan sikre plassen ved å slå Sandefjord borte. For at det skal bli sluttspill må Nøtterøy tape mot allerede nedrykksklare Herulf.

Kampen mot Nøtterøy oppsummerer det som har værtr lagets utfordringer siden jul. Få redninger og et angrepspill som i for lange perioder ikke fungerer. Mot Nøtterøy scorer Follo Håndball kun 3 mål de siste 17 minuttene. Det kjenner vi igjen fra mange av kampene de siste månedene. Follo klarer dessverre ikke å gjøre de nødvendige endringene, når angrepsspillet låser seg.

Lagene fulgte hverandre i målprotokollen frem til 10-10. Da tok Follo føringen og ledet med 2 mål, 15-13 til pause. Da virket det som Follo hadde mer å by på.Vi var flere som hadde tro på seier, når lagene gikk i garderoben. De første 13 minuttene av andre omgang beholder Follo initiativet og går opp i ledelse 21-18. Men så kom den dårlige perioden. Med fasiten i hånden må vi si at Follo slal være fornøyd med 1 poeng. Nøtterøy hadde flere «matchballer» de siste minuttene, som de heldigvis ikke klarte å utnytte. Det ene poenget betyr at Follo ikke er helt avhengig av andre resultateter. Det holder med seier i siste kamp.

Follo Håndball: Bjørn Olav Raasok, Aljosa Cudic, Benjamin Nordby, Elvijs Borodovskis 2, Henrik Bielenberg, Henrik Flack 2, Joachim Østerås, Kyrre Vegard Johannesen 2 (1), Magnus Jøndal 5 (1), Niklas Knudsen, Steffen Berg Løkkebø 7 (2), Vasja Furlan 6.