Vi ga Elverum kamp til døra! – Follo

Vi ga Elverum kamp til døra!

Follo Håndball ga publikum full valuta for pengene når Elverum gjestet Follotrykk Arena. Det var til tider bra angrepsspill, bra trøkk i kontringsspillet, redninger og et hardt arbeidende forsvar som ga Elverumspillerne mye juling. 5 minutter ut i 2. omgang ledet Follo med 4 mål og hadde motstanderen halvveis nede for telling. Det holdt dessverre ikke helt inn og det ble tap 26-29, etter uavgjort 14-14 til pause.

Selv om det ikke ble poeng, så er det altså mye positivt å ta med seg inn i de to siste rundene av årets Postenliga. Gutta trengte en god opplevelse og det fikk de. Klarer de å holde det samme nivået mot Nøtterøy og Sandefjord, så blir det garantert 4 poeng og plass i sluttspillet.

Follo fikk en god start og ledet 4-1 etter 7 minutter. Elverum var ajour på 6-6 etter 13 minutter og så fulgte lagene hverandre frem til pause. I begynnelsen av 2. omgang stenger Bjørn Olav Raasok buret og Follo rykker i fra til ledelse 19-15. Dessverre bommer vi på de neste 5 skuddene og Elverum vinner de neste 15 minuttene 10-3. Fra å ha vært kollektivt gode i angrepsspillet, blir vi litt for enkle og spillerne må ta skudd fra litt dårlige posisjoner. De siste 10 minuttene er gode og Follo har noen muligheter til å redusere ledelsen, men marginene er dessverre ikke på vår side.

Over 1300 tilskuere hadde møtt opp i Follotrykk Arena. Det er meget gledelig og gir defintivt gutta ekstra energi ute på banen. Neste søndag kommer Nøtterøy på besøk. Den kampen blir helt avgjørende for om Follo skal klare å kvalifisere seg til sluttspillet. Vi håper og ber om at folk møter opp og gir Follo Håndball all den støøte som er mulig. Dette hadde vært utrolig gøy hvis vi kunne fylle hallen med mer enn 2000 tilskuere og skremme vettet av motstanderen. Alle Follosupportere utfordres herved til å ta med seg venner og bekjente, slik at vi setter ny publikumsrekord i Follotrykk Arena.

Follo Håndball: Bjørn Olav Raasok, Aljosa Cudic, Benjamin Nordby 2, Elvijs Borodovskis 7, Henrik Sverdrup Flack 2, Joachim Østerås 3, Kyrre Vegard Johannesen 3, Magnus Jøndal 3, Martin Haube, Niklas Knudsen, Steffen Berg Løkkebø 5 (2), Vasja Furlan 1.