2.DIV; 2 viktige poeng – Follo

2.DIV; 2 viktige poeng

Det var 2 utrolig viktige poeng unggutta kapret i Haslumhallen ikveld.
Når det er sagt, det var nesten det eneste som varmet i Haslumhallen. De første 15 min spillte unggutta steinbra i forsvar og slapp bare inn 3 mål, men så begynte det å lugge og det stod 11-11 med 4 min igjen av omgangen som forteller om bla det.
I tillegg slet unggutta i angrep gjennom hele kampen noe hele 41 bom og tekniske feil forteller tydelig.
Til pause stod 11-13 til Follo.

2.omgang var ikke noe bedre enn 1.omg og 12 min ut i 2.omg var Haslum foran for første gang i kampen; 17-16. De neste 10 min holdt lagene følge, men da det stod igjen 8 min var Follo med 2 mål; 20-22 og det ga de aldri fra seg.
De var foran med  4 må på det meste men vant med 2; 25-27 og tok 2 utrolig viktige poeng for å berge plassen i 2.div.