Klart tap mot ØIF Arendal – Follo

Klart tap mot ØIF Arendal

Follo Håndball gikk på et nytt tap for ØIF Arendal. Bortelaget ledet 14-10 til pause og vant til slutt 28-23. Kampen var i praksis avgjort etter drøye 15 min. Da ledet Arendal 9-3 og hadde så kontroll resten av kampen. Follo kom aldri nærmere enn fire mål bak.

Follo får ikke angrepsspillet til å fungere for tiden. Innledningen på kampen var verst mulig med dårlige avslutninger og enkle mål for Arendal. Etter syv minutter ledet bortelagt 5-0. Det tar nesten 20 minutter før Follo scorer sitt fjerde mål. Med så lav uttelling blir det naturlig nok vanskelig å vinne håndballkamper.

Spørsmålet blir nå hvordan man kan snu utviklingen. Vi har det samme laget som i høst slo både Haslum og Drammen. Potensialet er klart større enn hva gutta har vist den siste tiden. I motgang kommer ofte missnøye og fokus på hva som ikke er bra nok. Det fører i liten grad til forbedring. Samtidig er det viktig å gjøre forandringer. Det ligger i sakens natur når det over tid ikke fungerer. Trenerteamet har en krevende oppgave foran seg. Kampene kommer tett og presset blir naturlig nok større når det ene tapet kommer etter det andre.

Neste kamp er borte mot Fyllingen søndag 4. mars. I motsetning til ØIF Arendal er det et lag vi har hatt et brukbart tak på. Med riktige grep og gode treninger fremover, må vi ha tro på seier.

Målscorere mot ØIF Arendal: Kyrre Vegard Johannesen 6 (3), Steffen Berg Løkkebø 5, Vasja Furlan 3, Elvijs Borodovskis 2, Henrik Sverdrup Flack 2, Magnus Jøndal 1, Alexander Ørjevik Westby 1, Benjamin Nordby 1, Joachim Østerås 1, Aljosa Cudic 1.

Tekst: Frank Westby