BSK/NIF ble for sterke. – Follo

BSK/NIF ble for sterke.

Follo Håndball resite til Nordstrandhallen med forhåpninger om seier mot BSK/NIF. I forrige runde spilte Follo en god kamp mot Runar, så det var grunn til optimisme. Follo gjennomførte en god 1. omgang og gikk til pause med ledelse 15-12. De siste 30 minuttene fungerte imidlertid lite, og BSK/NIF kunne ta en klar seier; 26-22.

Lagene fulgte hverandre frem til 6-6, så dro Follo Håndball i fra og ledet 10-6 etter 18 minutter. Laget beholdt ledelse på 3-4 mål frem til pause. Solid forsvarsspill og god skyting var grunnlaget for den gode 1. omgangen. Steffen Berg Løkkebø var skikkelig på hugget og scoret 7 mål i løpet av de første 30 minuttene.

Etter pause brukte BSK/NIF kun 5 minutter på å gå fra 12-15 til ledelse 17-15. Tekniske feil og dårlige valg i angrep ga hjemmelaget enkle mål. Follogutta klarte aldri å reise seg etter den svake innledningen. Intensiteten og viljen til å krige var borte, etterhvert forsvant også selvtilliten. Kun Vasja Furlan var en trussel fremover. I den andre enden av banen spilte BSK/NIF seg frem til den ene 100 % sjansen etter den andre. 20 minutter ut i omgangen ledet BSK/NIF 24-17, og hadde full kontroll på kampen de siste 10 minuttene.

Stteffen Berg Løkkebø og Vasja Furlan er allerede nevnt. I tillegg fortjener Bjørn Olav Raasok positiv omtale.Han kommer inn og redder 2 straffer, og fortsetter så med flere klasseredninger.

Målscorere Follo Håndball: Steffen Berg Løkkebø 10 (4), Vasja Furlan 4, Magnus Jøndal 4 (2), Benjamin Nordby 2, Henrik Sverdrup Flack 2.