God treningskamp – Follo

God treningskamp

Follo håndball tapte knepent for BSK/NIF i onsdagens treningskamp. Sluttresultat 33-34 med 16-17 til pause. Trener Jan-Ivar var spesielt fornøyd med angrepsspillet. Follo Håndball har trent mye angrepsformasjoner i det siste, og i denne kampen spilte laget seg frem til mange gode scoringsmuligheter. Elvis Borodovskis var skikkelig på hugget og stoppet ikke før han hadde puttet 9 baller bak BSK/NIF keeperen. Vasja Furlan måtte stå over grunnet sykdom og da sto Niklas Knudsen frem og var sterkt delaktig i godt angrepsspill.

I de tre siste treningskampene har Follo Håndball spilt mye 6-0 i forsvar. Mot Vålerenga og BSK/NIF i helgen som var, fungerte det dårlig. I kveld var det klar fremgang.Vi er fortsatt best i 3-2-1, men det er viktig å kunne variere i forhold til kamputvikling og motstander.

Svakeste leddet i denne kampen var keeperspillet. I andre omgang registrete vi kun 3 redninger, og det var dessverre ikke mer en 10 totalt i løpet av kampen.

Følgende kom på scoringslista: Elvis Borodovskis 9, Steffen Berg Løkkebø 4, Alexander Ørjevik Westby 4, Benjamin Nordby 4, Kyrre Vegard Johannesen 3, Joachim Østerås 3, Henrik Flack 2, Thomas Søgaard 2, Martin Haube 1 og Niklas Knudsen 1.

Laget og keeperne får nye sjanser allerede til helgen. Da reiser gutta til Elverum og spiller 3 kamper. Svenske Aranes og Drammen på lørdag og plasseringskamp på søndag.

For Follosupportere er det ny kamp allerede i morgen torsdag. Da spiller Follo 2 2. div. kamp mot Vestli. Vi er avhengig av poeng og trenger støtte på tribunen.