På rumpa mot BSK/NIF – Follo

På rumpa mot BSK/NIF

Kampen begynte bra, vi ledet 2 – 0 etter 4 min, men så var BSK i ledelsen resten av kampen bortsett fra noen tilfeller hvor det var uavgjort.

Til pause stod det 11 – 13.

Forsvarspillet var nok noe bedre idag kontra bortekampen mot Runar, men langt unna det gutta har prestert f.eks mot Drammen og Haslum. Kontringer er en saga blott da vi ikke får de overgangene vi trenger.

Angrepsspillet var vel kanskje det vi tapte på i denne kampen.

Fantasiløst, stillestående og lett for BSK å stoppe da det ble mye 1 mot 1. Kollektivet var ikke der, tempoet var borte og klarer ikke å sette klare målsjanser fra 7 metern. Kun 3 av 6 straffer gikk i mål…

Kyrre ble kåret til Follo HK’s beste spiller – vi gratulerer !

Etter å ha sett gutta sprudle, kjøre tempo og virkelig ville «blø for drakta» i mange kamper i høst, er vi nå langt unna det nivået. Hva som er problemet håper vi juleferie og lang Postenliga pause kan løse.

Neste kamp er ikke før 3.februar.

BSK gikk forbi oss på tabellen og vi tar nå jule og EM pause på 7 plass på tabellen med 11 poeng.

Det som gledet mest, var vaår egen supportklubb; Follosupporterne som overrakte Follo HK en sjekk på 6.250,-. Hvorfor kan lese på Follosupporternes hjemmesider; follosupporter.no