Fikk juling av Bodø – Follo

Fikk juling av Bodø

3103 Tilskuere i Bodø Spektrum hjalp Bodø til seier.

Det er bare å ta av seg hatten for publikum og håndballinteressen i Bodø. Rekordstort publikum – 3103 – bidro helt klart til at Bodø knuste Follo med 30-21.

Vi begynte bra og 9-9 etter 20 minutter var helt klart godkjent. Men så stokket det seg fullstendig i angrep og vi hadde 9 skuddbom og scoret kun 3 ganger de siste 10 min og 2 av de var på straffe. Bodø scoret bare 4 mål de og hadde 6 skuddbom så bakover står vi greit,

Til pause stod det 13-12

2.omgang ble enda verre angrepsmessig, kun 3 mål på de første 12 min og 5 mål på 24 min. På 24 min hadde Bodø putta 14 mål og det stod 27-17.
Bodøs keeper Ras Bloch, ble skudd til verdensklasse av Follo gutta; 18 skuddbom/reddninger i 1.omgang og 15 i 2.omgang og når vi topper det med 14 tekniske feil i løpet av kampen så er det helt klart at kampen tapes i angrep.
Vi er ikke flinke nok til å sette ballen bak keeper enkelt  greit.

Det er bare å gratulere Bodø med 2 poeng og endelig på plussiden poengmessig og at de klarer å dra inn over 3100 publikummer i Bodøhallen.