2.Div: Fjellhammer vant – Follo

2.Div: Fjellhammer vant

Fjellhammer kom til Langhushallen som ubeseiret og forlot hallen med samme status.

Dette var kampen hvor våre gutter skulle få testet seg mot serielederen i 2. div. Fjellhammer gikk ut i 3-2-1 forsvar og kjørte fra start høyt tempo i kontra. Hele første omgang er preget av at vi blir for usikker i forsvar og for lite skarpe i angrep. Bakrekka med våre tre fyrtån fikk ikke den uttelling vi håpet på, men det skal sies at Fjellhammers offensive forsvar med fotrappe spillere ikke er det beste for vår bakrekke. Pluss i boka til våre strekspillere som utnytter de muligheter de får på en bra måte. Omgangen sett under ett ble preget av at vi var for passive og hadde for lite presisjon. 11 tekniske feil og 12 skuddbom medførte at vi gikk til pause med 9-16.

Våre menn hevet seg i starten av 2.omgang og reduserte Fjellhammers ledelse til 3 mål midtveis i omgangen. Dette avstedkom at Fjellhammer tok en timeout og fikk foretatt de nødvendige justeringer slik at de sakte men sikkert økte forspranget. Follo fikk mer orden på forsvarsspillet og forsvarte seg mer bestemt i andre omgang, men slet fortsatt fremover på banen. Uttellingen på våre skuddforsøk må økes betydelig om vi skal vinne kamper mot så kvalifisert motstand.
Antall tekniske feil ble redusert til 6, men med 13 skuddbom i 2 omgang var Fjellhammer i realiteten aldri truet.

Vi sitter alle med en følelse av at laget har mye mer inne på tross av at de til tider viser mye bra. Til Søndag spiller de mot Kjelsås og vi regner med at de foretar justeringer slik at vi får en seier. Lykke til!