G18:Knuste Fjellhammer – Follo

G18:Knuste Fjellhammer

Et lekent og humørfyllt G18 lag gjorde Fjellhammer til statister i kveldens kamp i Langhushallen.
Unggutta spillte strålende i forsvar og bakerst stod Victor og stoppet det meste som kom fordi forsvaret. Fjellhammer scoret sitt første mål først 12 minutter ut i 1.omg, da hadde Follo allerede scoret 9 mål…
Strålende forsvarsspill førte igjen til mange rush og til strålende angrepsspill og til pause stod det hele 20-6 til Follo.

2.omg fortsatte som den første sluttet og unggutta rett og slett lekte seg mot Fjellhammer som i denne kampen ble mange nummer for små.
En fantastisk morsom kamp å se på og hvor alle unggutta, minus keeper Victor kom på scoringslista med Eivind på topp med hele 10 nettkjenninger.