Skuffende mot BSK – Follo

Skuffende mot BSK

Med seier over BSK hadde Follo sikret minst en 7.plass i årets Postenliga. BSK ville det anderledes. Vi kan fortsatt bli nr.7, da må vi slå seriemestere Haslum på onsdag og BSK må tape borte mot Stord.

Kampen startet forholdsvis bra for Follogutta og de ledet 4-1 etter 10 min. Forsvarspillet satt og Bjørn Olav tok det som kom forbi. BSK scoret de 3 neste målene og etter 13.min var det likt 4-4. Follo holdt seg 1-2 mål foran BSK til det var igjen 3 min av kampen og stillingen var 10-11 til Follo. Da scoret BSK 3 ganger og Follo 0 og pauseresultatet ble 13-11 til BSK.

Starten på 2.omg ble en katastrofe. BSK puttet 8 mål de første 12 min av omgangen mens Follo bare klarte å putte 1 ball i målet til BSK og da stod det 21-12. Det var lite eller ingenting som fungerte i denne perioden og BSK gjorde nesten som de ville.

Follogutta våknet litt i siste halvdel, men var ikke nærmere BSK enn 3 mål bak og kampen ebbet ut med seier 29-25 til BSK.