2 seier og et tap – Follo

2 seier og et tap

Spar runde 4 – 19/20 mars 2011

Follo har arrangert Spar runde 4 i Skihallen og Kråkstadhallen denne helgen. Vi har hatt besøk at Strindheim, Stavanger og Tiller.

Lørdag spilte Follo først kamp mot Strindheim. Selvom gutta startet godt i angrep med mange avslutninger, bar kampen preg av alvoret med kampene i Spar serien. Keeper på Strindheim stod godt, og tok de fleste skudd godt ut i 1. omgang. Til pause var stillingen 15-14 til Follo. Etter pause så vi et helt annet Follo lag. Forsvaret satt glimrende, og angrepsspillet bar frukter. Victor stengte målet til tider, og hadde en glimrende redningsprosent. Follo viste seg som det absolutt beste laget og vant 32-21.

Follo’s andre kamp på lørdag var mot Stavanger. Laget kom bakpå allerede fra start, og mye feil gjorde at de klarte ikke å komme ovenpå. Siste halvdel av 2. omgang lå Follo bak med 4 mål, og tapte til slutt 29-31.

Tiller var motstander i siste kamp som ble spilt søndag i Kråkstadhallen. Det ble aldri noen stor kamp, da det var store forskjeller på lagene. Follo eide hele kampen og vant til slutt 34-19.

Spillere denne helgen: Kjell Andre Hardy (20), Andre Pedersen (15), Martin Delebekk (14), Henrik Slettbakk (12), Ole Martin Sandberg (7), Fredrik Ringstad (6), Eivind Årbu (6), Helge Helgesen (4), Kim Ronny Rørkvist (4), Anders Engebakken (3), Emil Skansen (3), Kim Strømberg Mærlie (1), Victor Ramirez Kristiansen og Eirik Gombos.

Takk til alle foreldre som bidro med vakter. Takk til laget som viser en  fantastisk   lagmoral og innsats – ‘Outrageous’ 🙂