NED PÅ JORDA!!! – Follo

NED PÅ JORDA!!!

Etter den deilige seieren mot Oppsal forrige helg, var det med stor optimisme vi i dag møtte et Vålerenga som har gått på det ene stor tapet etter det andre. Kampen startet nervøst fra begge lag men vi tok tidlig føringen i kampen. Forsvaret satt bra og bakerst hadde Phillip flere solide redninger.

Med innstilling med at vi skulle løpe Vålerenga i filler skulle man tro at med godt keeper og forsvarsspill skulle gi mange mål! Men desverre så var det ikke futt i beina på flere av gutta i dag.

Vi kunne gå til pause med en 15-12 ledelse uten å overbevise noen. Alle regnet med at vi skulle løpe Vålerenga sønder og sammen i 2. omgang men der tok vi feil. Tempoet var på 2. divisjonsnivå fra begge lag, og det var det hjemmelaget som utnyttet best. Vålerenga spiste seg sakte men sikkert inn i målprotokollen og etter 55 min var laga likt.

Vi feilet i angrep og plutselig glemte vi at man må sloss i forsvar. Det hele ebber ut med 1 poeng etter at Vålerenga skyter rett på Bjørn Olav i siste sekund.
Kyrre skal ha skryt som banens klart beste spiller! Dommere og mange andre som var på banen idag bør fortest mulig glemme denne kampen.
Nå er det 15 dager til neste kamp som er hjemme mot Elverum, da håper vi å se et Follo lag som på et helt annet nivå, for det som ble vist idag er rett og slett ikke godt nok!!