Stord for sterke – Follo

Stord for sterke

Kampen startet forrykende og Follo gikk raskt opp i en 3-1 ledelse. Philip reddet de to første skuddene til Stord og Follo kjørte sine kontringer fantastisk. Stord kom seg til hektene og tok igjen ledelsen og rykket fra.  Follo traff treverket og keeperen til Stord gjentatte ganger slik at Stord opparbeidet seg en ledelse. Til tross for dette satt jeg med en god følelse og følte på ingen måte at kampen var avgjort.

2 omgang startet med at Elvijs puttet ballen i mål de to første angrepene for Follo og sakte men sikkert innhentet Follo ledelsen til Stord og de første 11-12 minuttene av omgangen var veldig bra fra Follo sin del og det stod 19-19. det som så skjedde vil jeg og Stort tilhengerne ikke bli enige om, men Follo fikk i alle fall ingen hjelp!

Stord gikk på nytt opp i en 4 mål ledelse, men slik jeg så kampen var den absolutt ikke avgjort. Follo og trener Jan Ivar forsøkte seg på diverse taktiske strategier og var på nippet til å lykkes. Nok en gang var det lite hjelp å få da Kyrre fikk en forholdsvis uforståelig utvisning etter at Follo hadde stått i forsvar i  over 50 sek med en mer. På dette tidspunktet stod det 23-21. I denne perioden gikk Stord opp til 27-21 og kampen var i realiteten avgjort. Men følelsen av at Follo kunne ta med seg begge poengene ville ikke slippe taket og håpet var der helt til Stord økte til 30-27 når det var igjen 1 min av kampen.

Vel nå bærer det hjem og vi lander på Gardermoen ved 2230 tiden.

Til tross for tap, en positv opplevelse når Follo spiller sitt spill og ikke lar seg falle ned på Stord sitt. Gleder meg alt til neste kamp som er hjemme mot Viking.