første stikk til follo hk – Follo

første stikk til follo hk

Første kvartfinalen i sluttspillet mot Runar endte med seier til Follo HK med 2 mål – 33-31.

Synes vi begynte litt «famlende» i forsvar og dermed også lite redninger. Runar gikk rett i ledelse og ledet 1-3 etter 3 min, 3-6 etter 7 min og 5-9 etter 10 min.
Først etter 18 min var vi ajour i målprotokollen : 10-10. Resten av 1.omgang var vi foran og til pause ledet vi 18-15.

2.omg begynte bra og vi ledet på det meste 25-20 etter 7 min da tok Runar time out.
Runar la seg ut i ultra offensivt forsvar som vi fikk kjempetrøbbel med og sakte men sikkert spiste Runar opp forspranget vårt og halveis stod det 26-26 og vi var like langt.
Derfra og inn var det en tett og jevn kamp som Follo HK gikk seirende ut av.

2 måls seier hjemme kan være i minste laget med tanke på våre resultater i Runarhallen de siste gangene, men vi regner med at gutta viser oss at de også kan vinne i Runarhallen.

Er du i Runarhallen på søndag får du svaret !