Legea Cup ferdig – Follo

Legea Cup ferdig

Legea Cup på søndag var strålende sett med Follo HK’s øyne.

Unggutta våre på rekruttlaget viste at de har store ting på gang bare de får trent og spillt mere sammen. Vi så i helgen at samspillet ble bedre og bedre fra kamp til kamp og med enda mere samtrening kan vi se frem til en morsom høst hvor vi håper de kvalifiserer seg til Spar-serien.
Idag moste de Ekeberg/Ellingsrud med hele 38-25 og guttas trener Thomas som spiller på Ekeberg/Ellingsrud, gledet seg stort over prestasjonen selv om tapet ble stort. Rekruttene endte dermed på 3.plass i cupen.
Urædd og Lillehammer gjorde opp om 5 og 6.plassen idag med Lillehammer som det beste da de slo Urædd 29-25.

Ski herrene vant rekrutt cupen ved å slå VIF 2 29-26. Ski dermed ubeseiret gjennom cupen. Vi gratulerer Ski med flott gjennomført cup !

Siste kampen blant elitelagene var mellom Follo HK og Oppsal.
Follo var tydelig på hugget og skulle tydeligvis denne kampen. Rett i ledelse og der ble de resten av kampen;  9-7 etter 10 min, 15-10 etter 18 min og 20-16 til pause.
2.omgangen eide Follogutta fra start til mål og øket ledelsen jevnt og trutt til utklassing 37-23.

BSK/NIF ble dermed beste elitelag med 2 seire, fulgt av Follo med 1 seier og et tap og Oppsal sist med 2 tap.

Legea Cup 2011 er dermed historie og FolloTrykk arena er innviet og fungerte strålende.

Vi gleder oss til å spille i denne hallen fremover !

Takk til alle frivillige som bidro til arrangementet – kjempeinnsats !

Mange flere bilder vil komme under «Bilder» og slideshowet «Legea Cup 2011» – følg med.