G20; Knuste Drammen! – Follo

G20; Knuste Drammen!

Det begynte dårlig og Drammen ledet hele 6-1 etter 8 min og 9-3 etter 18 min.
Unggutta hadde nok litt høye skuldre i starten av kampen, men siste halvdel av 1.omg datt skuldrene ned og unggutta og sakt men sikkert tok de igjen hele ledelsen til Drammen og gikk til pause med uavgjort 15-15.
En strålende opphenting av unggutta som gikk til pause med selvtillitt og viishet om at dette var en kamp de kunne vinne.

2.omgang startet nesten som i 1.omg med Drammen som startet best og kjørt fra og ledet 21-18 etter 7 minutter.
Så våknet unggutta fra Follo og etter 13 min ledet Follo for første gang med 1 mål : 22-23 og dett var dett.

De siste 17 min av kampen vant unggutta 11-5 og vant dermed en komfortabel seier i Drammenshallen med hele 27-34.
Drammens gutta datt sammen når Follogutta gikk i ledelsen og samtidig spillte steinbra i forsvar.

En strålende kamp av unggutta som dermed er 1 kamp unna finale i spektrum…..

I semifinalen vil motstander bli enten BSK, Strindheim eller vinner av Bodø/Lillestrøm.