Fantastisk av Follogutta! – Follo

Fantastisk av Follogutta!

Drammen scoret første målet, men så overtok Follo frem til pause. Ledelsen var på meste på hele 5 mål, 15-10 når det var spillt i 21 min.
De siste 9 min kladdet det for Follogutta og Drammen scoret 8 mot Follo’s 3 og dermed var det likt til pause 18-18.

I 2.omg fulgte lagene hverandre tett med enten Follo foran med 1 mål eller det var likt. Helt til det 54 min, da gikk Drammen  opp i ledelsen 28-29 og det var et utrolig trykk og spenning i FolloTrykk Arena.
4 min senere hadde Follogutta slått tilbake og vist innsatsvilje, moral og vinnervilje og scoret 4 mål mens Drammen bare hadde overlistet Bjørn Olav Raasok 1 gang; 32-30.

Drammen tok time out med 2 min igjen uten at det hjalp noe særlig. Lagene puttet 2 baller hver de siste 2 min til sluttresultat 34-32 og årets andre seier i vår fantastiske nye FolloTrykk Arena var et faktum.

Vasja Furlan ble kåret til Follo’s beste spiller – vi gratulerer!
 Lars Erik Bjørnsen ble kåret til Drammen’s beste spiller – vi gratulerer!

Like mange fantastiske tilskuere som mot Haslum; 1.410, utrolig og en kjempestemning ethvert lag kan misunne oss – TAKK !

Disse var med:
Vasja Furlan 10,  Kyrre Johannesen 7, Magnus Jøndal 6, Elvijs Borodovskis 3, Benjamin Nordby 3, Martin Haube 2, Steffen Berg Løkkebø 2, Nicklas Knudsen 1, Martin Juul, Thomas H.F Søgaard, Joachim Østerås, Henrik Flack, Aljosa Cudic, Bjørn Olav Raasok.

Dette skriver ØB
Dette skriver Drammen
Dette skriver DT

Vil du se denne fantastiske kampen en gang til – slå på TV8-Follo fra kl. 20:30 idag(mandag).