2.DIV; Follo-Njård 37-32 – Follo

2.DIV; Follo-Njård 37-32

Lørdag var det klart for Follo`s 3. kamp i 2. divisjon og på motsatt banehalvdel ventet en av årets toppkandidater i avdelingen, Njård.

Follos unge mannskap åpnet omgangen med mye bra angrepsspill anført av en opplagt Martin Haube og en Thomas Søgaard som også ønsket å holde følge med Mr. Haube i målprotokollen. Unggutta ledet fra første kast i omgangen og gikk til pause med ledelse 19-14, og 6 mål på hver av de overnevnte gutta.

2. omgang startet med mye bom for begge lag og omgangens første Follomål kom etter drøye 7 minutter. Derfra og inn hold gutta kontrollen og en opplagt Nicklas Knudsen vartet opp med flere gode skudd som resulterte i flotte mål. Forsvarsspillet fungerte også MEGET godt til tider, noe som gjorde sitt til at flere av Njårds spillere begynte å klage og ha mer fokus på dommernes blåsing enn sitt eget spill. Dette førte igjen til flere flotte kontringsmål utover og i slutten av omgangen.