Klart bedre enn Kolbotn – Follo

Klart bedre enn Kolbotn

Det var aldri noen tvil om at Follo skulle vinne lokaloppgjøret mot Kolbotn. Selv om seieren kun ble 3 mål stor, hadde hjemmelaget full kontroll. Seieren ble til slutt 24-21, etter 11-5 tilpause. Halvveis i andre omgang ledet Follo med 7 mål, og lot flere spillere få prøve seg mot slutten av kampen.

Dagens mann i Follo var målvakten Leonardo Vial. Han var meget misfornøyd etter tapet mot Sandnes forrige helg og lovet revansje. Det holdt han og ble fortjent kåret til Follos beste spiller. Utover det gjør spesielt Henrik Bielenberg og Kjell Andre Hardy en god kamp. Henrik blir kampens toppscorer med 7 mål. Kjell Andre kommer inn mot slutten av 1. omgang og gjør 4 meget gode prestasjoner som ender med scoring.

Kolbotn spilte som forventet et meget offensivt 3-2-1 forsvar gjennom hele kampen. Selv om Follo var forberdt på det gikk det drøye 10 minutter før man fant løsninger. Krysninger og blinde innstartinger fra kant ga uttelling. I tillegg skapte store Ales Silva problemer som strekspiller.

Nå kan Follo ta juleferie med annenplass på tabellen. En plassering som gir direkte opprykk til Grundigligaen. Viking tapte (uventet) hjemme mot Sandnes, som med fullt lag kan ta poeng fra alle lag. I  2015 starter Follo med bortekamp mot Herkules og hjemmekamp mot Kristiansund. Det bør gi 4 poeng og så er det duket for en meget spennende sesongavslutning,

Hovedtrener Valter Perisa har satt opp mange treningsøkter frem mot jul og i romjula. Ambisjonene er klare. Vi skal være bedre siste halvdel av sesongen, enn vi har vært frem til nå. Forhåpentligvis er Oskar Olafsson tilbake for fullt, og vi kan stille med et skadefritt mannskap.

Follo Håndball: Leonardo Vial Tercariol, Erik Horgen – Aksel Horgen 3 mål, Stein Olav Johannessen 1, Henrik Bielenberg 7, Espen Røhmer 2, Marius Enger, Kjell Andre Hardy 4, Stian Gabrielsen 2, Benjamin Herseth, Chris Abolade 2, Ales Abrao Silva 3.