Follo Håndball tilbake på vinnersporet! – Follo
Aksel Horgen, FolloHK

Follo Håndball tilbake på vinnersporet!

Follo Håndball hadde full kontroll på Fjellhammer. Før halvveis i første omgang hadde hjemmelaget opparbeidet en 4 måls ledelse. Den holdt til pause, med resultatet 17-13. I den andre omgangen økte Follo sakte men sikkert ledelsen og vant til slutt klart 35-24. Det betyr 3. plass på tabellen, bak Kolstad og Viking. Kolstad fortsatt ubesieret med 14 poeng, mens Viking og Follo er 2 poeng bak.

Nå venter en tøff bortekamp mot St. Hallvard før nevnte Kolstad kommer på besøk 23. november. Da håper vi håndballinteresserte i Follo virkelig lager trøkk på tribunen. I kveldens kamp hadde ca 600 møtt opp, og lagde en fantastisk ramme rundt kampen. Et stort takk fra spillerne til et hjemmepublikum som med engasjement tilfører laget ekstra energi!

Bestenmannspremien gikk nok en gang til Espen Røhmer, men han hadde hard konkurranse. Spesielt Aksel Horgen og målvakt Leonardo Vial gjorde en meget god kamp. Aksel fikk endelig vist frem hvilket stort håndballtalent han er. Solid i forsvar og 7 flotte spillemål ble fasiten denne gangen. Leonardo gjorde som vanlig mange viktige redninger og skaper energi med feiring av redninger og flørting med publikum.

Med god kontroll på resultatet fikk mange prøve seg mot slutten av kampen. 18 år gamle Benjamin Hallgren og 19 år gamle Stein Olav Johannesen scoret begge to mål i løpet av noen få minutter. Et par av disse var meget gode prestasjoner.

A-laget spiller som nevnt bortekamp neste helg, men vi oppfordrer allikevel folk til å ta turen til Follotrykk Arena. Follos gutter 18 starter landsserien med kamper mot Falk Horten, Drammen og Charlottenlund. Mer info om dette kommer på hjemmesiden og Facebook.

Follo HK: Leonardo Vial Tercariol, Erik Horgen, Aksel Horgen 7, Stein Olav Johannessen 2, Henrik Bielenberg 5, Espen Røhmer 4, Eirik Brøste Fossnes, Oskar Olafsson 4, Magnus Solbraa Ramos, Kjell Andre Hardy 2, Benjamin Hallgren 2, Stian Gabrielsen 5 (1), Benjamin Herseth 1, Chris Abolade 2, Kristoffer Jakobsen, Ales Abrao Silva 1.

Her kan du lese hva ØB skriver om kampen.