Nå har vi bare en mulighet igjen – Follo
Espen Røhmer, Follo HK

Nå har vi bare en mulighet igjen

Follo Håndball klarte ikke å ta en trengende seier over Bodø. Bortelaget hadde i stort sett kontroll på kampen og vant til slutt 26-22, etter å ha ledet 13-8 til pause. Follo var to mål bak på stillingen 18-20, 19-21 0g  20-22  i den andre omgangen, men klarte ikke å score når det var mulighet for å komme et mål bak.  I de siste minuttene prøvde Follo å spille offensivt i forsvar, men Bodø beholdt roen og sikret seieren.

Det hele startet meget uheldig for Follo Håndball. Den nye keeperen Milan Cucuz skadet seg på oppvarmingen og måtte kaste inn håndkleet. En kraftig strekk i hamstrings gjorde at Håvard Åsheim måtte klare keeperjobben alene. Håvard gjorde en godkjent kamp, men det er selvfølgelig en ulempe å ikke ha to keepere tilgjengelig. Kristian Sæverås var med på benken, men grunnet andre kamper denne uken var han ikke spilleberettiget.

Bodø var klart best i starten og ledet  11-6 et stykke ut  i den første omgangen. I den andre omgangen startet Follo best og hadde raskt redusert Bodøs ledelse til to mål. Men det stoppet altså der. 14 scorede mål i den andre omgangen er godkjent, men totalt 22 mål er for lite. Noe av årsaken er Postenligaens beste keeper Joakim Christensen. Bodøs keeper var banens beste og stoppet mange gode muligheter fra Follospillere.

Heldigvis for Follo Håndball vant Falk Horten mot Nøtterøy. Det betyr at det fortsatt er 4 poeng til kvalik plassen. Den plassen har for øyeblikket Nøtterøy. Onsdag førstkommende reiser Follo nettopp til Nøtterøy. Med seier der er det fortsatt gode muligheter til å berge plassen i Postenligaen. It is hope in a hanging snore, som noen tidligere har uttalt. Det er bare å fortsette å gjøre så godt man kan, så får vi håpe at det løsner mot Nøtterøy.

Follo Håndball: Håvard Åsheim, Kristian Sæverås – Anders Skiaker Myhra 2, Benjamin Nordby 1, Oskar Olafsson 1, Joakim Patriksson 7, Stian Gabrielsen 1, Espen Røhmer 4, Henrik Bielenberg, Vasja Furlan, Magnus Søndenå 4 (2), Tobias Glemming 2, Magnus Jøndal, Tomas B. Johansen, Luca Werner.