Hadde Fyllingen i knestående, men tapte 24-27 – Follo
Stian Gabrielsen

Hadde Fyllingen i knestående, men tapte 24-27

11 minutter ut i 2. andre omgang gir Magnus Sundenå Follo ledelsen 22-18. Da hadde Follo vunnet de siste 20 minuttene 14-5! Men så var det stopp og Fyllingen overtok kampen, Hjemmelaget vinner 9-2 de siste 18 minuttene. En kombinasjon av for dårlige avslutninger og fantastiske redninger av Fyllingens keeper, var avgjørende for utfallet av kampen.

Fyllingen startet best og storskytterne Harald Reinkind og Eivind Tangen dundret inn baller, som Milan Cucuz ikke var i nærheten av å stoppe. Fyllingen ledet 8-5 etter drøye 11  minutter, og ledet som mest 13-8. Follo byttet inn Håvard Åsheim i målet og var mer offensive på skytterne. Det bidro til at kampen snudde. Håvard gjorde en god kamp og med et bedre forsvarsspill fungerte også angrepsspillet bedre.  Stian Gabrielsen fikk vist at han har en god skuddarm og scoret totalt 8 mål. Espen Røhmer kom inn og satte fart i spillet. Espen scoret 3 flotte mål og bidro sterkt til at kampen snudde.

På stillingen 23-22 til Follo får Magnus Sundenå en god scoringsmulighet fra høyre kant men setter den i tverrliggeren. Fyllingen går opp og utligner med en gang. I neste angrep får Magnus Jøndal en god scoringsmulighet fra venstre kant, men klarer ikke å sette den i mål. I neste angrep går Fyllingen opp i ledelsen. I etterkant er det fristende å konkludere med at disse to minuttene avgjorde kampen. To scoringer i stedet for to bom…..

Slike betraktninger har selvfølgelig ingenting for seg. Nå handler det om å rette blikket fremover. Søndag 9. februar kommer Bodø på besøk til Follotrykk Arena. En kamp Follo skal vinne! Trøsten i dag får være at også Nøtterøy tapte. De hadde sjansen å utligne med 10 sekunder igjen, men heldigvis for Follo bommet Petter Øverby alene med keeper.

Follo Håndball: Milan Cucuz, Håvard Åsheim, Oskar Olafsson, Henrik Bielenberg, Vasja Furlan1 , Joakim Patriksson 4, Espen Røhmer 3, Stian Gabrielsen 8, Magnus Sundenå 3 (1), Luca Werner 1, Tobias Glemming 1, Magnus Jøndal 1, Anders Skiakaer Myhra 2, Benjamin Nordby.