Landsserien; Full pott – 6 poeng! – Follo
Håvard Olsen, Follo HK

Landsserien; Full pott – 6 poeng!

En fantastisk start på årets serie! Gutta gjorde 3 gode kamper og er nå et av to lag som har full pott etter den første runden. Trener Lars Olsen roser gutta får god laginnsats. Mange viste seg frem og bidro til de gode resultatene.

I første kamp mot Lillestrøm hadde Follo full kontroll. I løpet av første omgang slapp de ikke inn mer enn 3 mål! Vår Follovenn Erik Andersen satt på benken til Lillestrøm, men klarte ikke å endre på at Follo dominerte.

Det var stor spenning i kamp nummer to, mot Herkules. Et lag Follo tapte for i finalen i Falk Elitecup tidligere i høst. Det begynte ikke bra, og Herkules gikk til pause med ledelse 12-8. Pep talken i pausen gav imidlertid resultater og Follo gikk opp i ledelse med 3 mål et stykke ut i andre omgangen. Et par utvisninger på tampen av kampen, gjorde sluttminuttene spennende. Til slutt en velfortjent seier 25-24.

I rundens siste kamp var Follo igjen overlegne. Denne gangen var det Elverum som måtte se seg slått med klare sifre. Follo ledet tidlig 7-1 og vant til slutt med 9 mål, 27-19. Gøy å sette Elverum på plass, spesielt etter tapet i semifinalen gutter 20 tidligere i uka.

Tabellen ser meget hyggelig ut med Follo Håndball på 2. plass, a poeng med Bækkelaget SK. I neste runde 14. og 15. desember reiser gutta til Moss for å spille mot Herulf, Vålerenga og Runar. Lag som i første runde tok 2, 3 og 5 poeng.