J&K Barber Shop gir dagsomsetning til Follo HK og Ski IL Håndball – Follo

J&K Barber Shop gir dagsomsetning til Follo HK og Ski IL Håndball

Follo Håndball jobber hardt og målrettet hver eneste dag for å oppnå våre drømmer og målsetninger. Vi tror på at engasjement, utholdenhet og samarbeid skal ta oss til toppen. Vi håper på at marginer er med oss, men vi tar ingenting for gitt. Nå er vi tilbake i Rema 1000 ligaen fra kommende sesong. Dette er ikke mulig uten gode samarbeidspartnere.

Vi er avhengig av våre samarbeidspartnere og er stolte av at vi har partnere som J&K Barber Shop med på laget.

SENK SKULDRENE!

J&K Barber Shop er såpass generøse at de gir bort omsetningen tirsdag 9. juli til Follo Håndball og Ski IL Håndball. Det er vi utrolig takknemlige for. Vi er heldige som har partnere som J&K Barber Shop med på laget.

Nå kan du ta dagens dobbel: få sommersveisen på plass og samtidig støtte Follo Håndball. Ta turen til J&K Barber Shop på tirsdag 9. juli 2024. Dette er gull verdt for vår hardtarbeidende klubb.