USBL er med videre – Follo

USBL er med videre

Mangeårig samarbeidspartner USBL fortsetter med å støtte Follo HK i lagets comeback sesong i Rema 1000 ligaen.

USBL er et boligbygglag med nesten 120.000 medlemmer. Helt siden 1948 har USBL bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer. Som medlem i USBL kan du få forkjøpsrett på over 90.000 boliger. I tillegg kan du få bonus og rabatter hos over 50 samarbeidspartnere innenfor blant annet oppussing og interiør, kultur og fritid, økonomi, forsikring og strøm.

Trond Knutsen regionsleder for Follo og Østfold i USBL sier følgende om USBLs engasjement i Follo HK:

«USBL engasjerer seg sterkt for å skape gode og bærekraftige bomiljøer. Dette gir trygge oppvekstsvilkår for barn og unge. Idretten er en stor og viktig aktør i alle bomiljøer og USBL ønsker derfor å bidra til at barn, unge og voksne får tilgang til mye moro, fysisk aktivitet og lek via idretten. Utvikling innenfor idretten er også viktig slik at spillere i alle aldre kan fortsette med idretten så lenge som mulig.  Eliteidretten er også viktig gjennom å skape gode rollemodeller for de yngre.  Derfor er USBL stolt sponsor til Follo Håndball.» sier Trond Knutsen, regionsleder i USBL

«USBL er en samarbeidspartner som deler mange av de samme verdiene som oss. USBL ønsker å skape gode og bærekraftige bomiljøer og vi ønsker å skape et godt og bærekraftig toppidrettsmiljø. Takket være langsiktige samarbeidspartnere som USBL er dette mulig. Vi er glade for å ha med USBL med videre på vår reise», sier Marius Borge styreleder i Follo HK.

Follo Håndball takker for støtten fra samarbeidspartnere som USBL. Vi er glade og stolte over å ha dere med på laget!