Ny samarbeidsavtale mellom WANG Toppidrett og Follo HK – Follo
Marius Borge, Adrian Ark Saastad og Kristian Gilbert. Adrian er en av våre trenerressurser som skal bidra mye inn mot Wang og som vil binde dette sammen i hverdagen. Lukas Karlsson, Viktor Warrer bidrar også.

Ny samarbeidsavtale mellom WANG Toppidrett og Follo HK

WANG Toppidrett og Follo HK har inngått en ny samarbeidsavtale. Begge parter uttrykker stor tilfredshet med avtalen. Intensjonen med avtalen er å legge til rette for utviklingen av håndballspillere i alderen 16-19 år. Målet er å utvikle håndballspillere til høyt nasjonalt nivå med en visjon om å skape et utviklingsløp fra ungdomsspiller til seniorspiller. WANG og Follo HK fokuserer på gode prestasjoner både på banen og på skolen.

Styreleder i Follo HK, Marius Borge, uttrykker sin glede over avtalen:

«Vi er veldig fornøyde med å kunne samarbeide med WANG Toppidrett. Denne avtalen gir oss en unik mulighet til å utvikle unge håndballtalenter til toppnivå. Med WANGs kompetanse og våre trenerressurser ser vi frem til å se spillere blomstre både på banen og på skolen.»

Toppidrettssjef Kristian Gilbert i WANG Toppidrett Oslo deler Borges entusiasme:

«Samarbeidet med Follo HK er en viktig del av vår strategi for å løfte frem unge idrettstalenter. Vi ønsker til å tilby de beste utviklingsmulighetene for håndballspillere både på banen og i klasserommet. Vi ser på samarbeidet som en viktig del av det å skape en helhetlig hverdag for elevene våre som spiller for Follo HK. Vi gleder oss til fortsatt samarbeide»

En viktig del av avtalen er at Follo HK skal bidra med trenerressurser både til WANG Toppidrett Oslo og WANG Ung Follo. Dette innebærer at Follos trenere vil være involvert i utviklingen av unge talentfulle håndballspillere fra de starter på ungdomsskolen til de er ferdige på videregående skole med mål om å bli håndballspillere på elitenivå.

Denne avtalen markerer starten på et spennende samarbeid som har som mål å utvikle fremtidige spillere i Follo HK. Gjennom felles innsats og fokus på både sportslig og akademisk utvikling, håper begge parter å skape et miljø hvor unge talenter kan nå sitt fulle potensial.

Styreleder Marius Borge, Toppidrettssjef Kristian Gilbert i WANG Toppidrett Oslo