Lukas og Adrian er nå begge EHF Master Coach – Follo

Lukas og Adrian er nå begge EHF Master Coach

Follo Håndballs dyktige trenerduo Lukas Karlsson og Adrian Ark Saastad kan nå titulere seg EHF Master Coach etter at de begge kom i mål med utdannelsen sist helg. EHF Master Coach er også kjent som utdannelsen trener 4. Klubben er stolt over å ha trenerkapasiteter som Lukas og Adrian med på laget. Og vi er stolte av å ha hele 2 trenere med Håndballforbundets øverste trenerutdannelse. Dette lover godt for fremtiden og klubbens nåværende samt fremtidige spillere får stor glede av å jobbe sammen med et meget dyktig trenerteam. Sammen med Mads Gulbrandsen, Axel Reimblad, Kenneth Lien Andersen og Simon Åkesson Ypma er det mange kompetente trenere i klubben for både a-laget og rekruttlaget.

Alle i Follo HK gratulerer Lukas og Adrian!

Her kan du lese hva Norges Håndballforbund skriver

Foto: Norges Håndballforbund