Follo HK tildelt grønn elitelisens – Follo

Follo HK tildelt grønn elitelisens

Follo Håndballklubb har nok en gang blitt tildelt grønn elitelisens. Grønn lisens tildeles klubber som har kontroll på den økonomiske situasjonen og har handlingsplaner for klubben på plass. Elitelisensnemnda (ELN) har behandlet Follo HKs dokumentasjon. ELN kommenterer at positiv egenkaptial, positivt resultat i 2023 samt at Stil Arena kvalifiserer til eliteseriespill gjør at Follo HK får grønn lisens. Follo HK er dermed tildelt elitelisens i grønn kategori for sesongen 2024/2025. Så langt i skrivende stund er Follo HK den eneste eliteserieklubben som har fått grønn elitelisens foran neste sesong. Takket være nøktern og strukturert klubbdrift har dette vært mulig å få til.

Styreleder Marius Borge

Styreleder Marius Borge kommenterer: «Dette er noe vi er stolt over. Et bevis for at vi driver klubben vår sund og bærekraftig. Elitelisensnemnda går over alt klubben gjør og er grundige i sitt arbeide. De etterspør mye dokumentasjon og handlingsplaner fra klubben noe vi har vært dyktige på å ha kontroll på. De gjør dette for å sikre at klubbene ikke driver over evne og går på en smell. Vi i Follo har jobbet aktivt over flere år for å sikre en bærekraftig økonomi. Vi må bruke de midlene vi har klokt og sørge for en god klubbdrift. Jeg vil også passe på å få takke alle våre fantastiske samarbeidspartnere som støtter oss på vår reise»

«Vi er stolte over at vi er den første klubben i eliteserien på herresiden som blir tildelt grønn elitelisens foran neste sesong»

Alle i Follo HK gleder seg til en ny sesongen. Denne sesongen som en klubb i Rema 1000 ligaen med grønn elitelisens.

Her kan du se hvilke klubber som har fått lisens